Protector bucal Arquer advanced

Protector bucal Signature advanced

Read moreShow less
12,40 €
Reference:
AR-1030
Marca:

Reviews by Revi

Love0
Add to compare0
Afegir a favorits
Descripció

Protector bucal Signature advanced

El tipus 1 està dissenyat per usar fins i tot quan es porten brackets (ortodòncies) en les dents. Només es fabrica en grandària SÈNIOR, per a adults. Aquest protector, equival al Orthodontics (recomanat per a nens amb brackets), però per a adults. Aquests protectors es personalitzen mitjançant immersió en aigua calenta.

Cada protector va en un blister amb una capseta i un fullet amb instruccions en idiomes. Els protectors bucals SIGNATURE estan fabricats per un sofisticat sistema consistent en sèries de làmines de plàstic superposades. Inclouen més d'un material plàstic diferent, doncs cada làmina té la seva funció, dins del conjunt. Tots els altres protectors bucals del mercat estan fabricats mitjançant injecció plàstica, el qual no treu les seva qualitat, però no les mateixes característiques.

La missió del protector bucal és múltiple: d'una banda, es tracta de protegir a l'usuari de cops directes cap a les dents (particularment les dents frontals) i genives.

Però també es tracta de protegir la seva llengua, que en ocasions rep fortes mossegades o corts en moments de màxima tensió. Encara que per sobre de tot això, es tracta de minimitzar el risc a sofrir una “commoció cerebral” com a resultat d'un cop en el rostre. El protector bucal “treballa” absorbint l'impacte i transmetent-ho cap a les dents molars, que són els que estan ben ancorats en les nostres mandíbules. Destrueix el pont de comunicació entre el rostre i el cervell, protegint-li així de rebre l'impacte que pot causar la commoció. Aquest protector està dissenyat per ocupar el menor espai possible dins de la boca, evitant molèsties a l'usuari.


Read moreShow less
Detalls del producte
AR-1030
Opinions
Els clients que han comprat aquest producte també han comprat:

Configuració

Menú

Create a free account to save loved items.

Inicia sessió

Create a free account to use wishlists.

Inicia sessió